Ei paku huvi enam teiesugune cc, põhjuseks juba see, et kui tuled non purega ns vaatama v chillima, kui teie "pured" pkte, saab pidevalt flami jne. Nagu ntks täna, mingi lambine kukk tuleb paukuma ja peale seda veel mind ründama olen mina kuidagi süüdi, et mul pole teamcapi (öeldi ära võta team3 capi) ja siis mingi lambine sõjapealik vms ei koti väga ühineb selle kutiga ja mina jään süüdi? miks? Väga halva mulje jätnud cci liikmed ja osa "pealikutest".
Mis pkga oli tegu? Official/unofficial trip? Ehk arvati, et leakid teistele clannidele vms?
Vabandan endapoolt ItzKristjano poolt õelduga. Võin garanteerida, et ta ei mõelnud seda asja 100%. Afterall, kutt on mingi trollimise jms tiitleid siin clanis võitnud, võibolla üritab lihtsalt isa mängida?
Loodan, et ei lahku Striketeami juurest ning suudad poisikestele andestada:)
Arusaamatusega? Kui kutt lendab mulle ns peale, kuigi olin tsis ja ütlesin "mida v*** sa mind ründad" tuli see genn kutt peale ja teine ka ei lõpetanud.
Kopamees kirjutas:Ei no, ongi mulje, et kui sa siin ccis buddy buddy pole rankidega oled sa 0line ja sinu vastu võitakse ükskõik mida teha.
Ja miks ma pidin off tulema kui see tüüp ise ka ei lõpetanud.
Kui oleksid seisnud meie fall in juures ilma Pixmat ründamata, oleks Pixma järgmise hoiatuse peale PK'lt lennanud. Ise ei olnud sellel ajal olukorraga kursis.
Äkki ei solvuks nii kiirelt nagu regular eestlane ja step up ja saaks aru, et tol hetkel oli balundra. Kõigile ei jõudnud info - shit happens mate. Tegutsesid sellele vastavalt, mis info neil oli. Ega me meelega vitupead pole. Vahel ainult ja siis ka kogemata kuna me ei tea mis toimub.