Terv, olen uus :)

Kõik mis puudutab OSRS-i.
aladiin99
Kasutaja
RSN: stopb

Terv, olen uus :)

Postitus Postitas aladiin99 »

Märkasin GE-s spämmi, "oled def pure 1-20, liitu striketeamcc". Lahe!
Mulle väga meeldib OSRS clani mõte!
Olen pikalt otsinud, kuid midagi aktiivset pole leidnud- tänaseni.

Miks kirjutan? Jutt järgmine:
Olen 24 a. Ja oman ~14a veebiprogrammeerimis kogemust. Kuna tegu on juba aktiivse kollektiiviga inimesi siis on super-lahe pakkuda välja mõte: Teeks portaali liikuri mis on suunatud just RS clannidele? Enamus kui mitte kõik clannid on mõne Foorumi põhjal, kuid ideaalis võks ju näha puhast RS playerile käpärast ja kõikide mugavustega veebilehte! Kuidas seda teha? Teie, kasutajad, Pange kokku siia postituse alla lauseid mis algaksid umbes nagu: "Võik saada...." teha üht-tesit või: "Võiks olla koht kus...." üldiselt nõudke võimalusi! Mina, teie mõtetest lähtudes: panen kokku tehnilise plaani ja esmase visiooni. Näitan teile ja räägin läbi. Lõpuks laseks asja töösse ja kunagi saaks ka ehk kasutada :))

Ootan tagasisidet. Kellegilt midagi teha ei palu. töö teen ära ise :)
Kasutaja avatar
Deadly^
RSN: Gennu

Postitus Postitas Deadly^ »

Hmm, ei oskagi midagi kosta sellepeale :D
Kasutaja avatar
aw panic lol
Sõjapealik
Sõjapealik
Annetaja
RSN: aw panic lol

Postitus Postitas aw panic lol »

tervist
Pilt Pilt Pilt
rare
Kasutaja
RSN: I Nilz I

Postitus Postitas rare »

hay
Kasutaja avatar
Karli
Asutaja
Asutaja
Annetaja
RSN: ST Karli

Postitus Postitas Karli »

Tere!

Selline asi eksisteerib nime all "OSBuddy". Mis võimalused mõttes on?
Pilt
aladiin99
Kasutaja

OSBuddy- loomulikult tean- ometi ei asenda OSBuddy hetkel st-rs.org lehekülge? Ja sinna ma sihingi- et kui OSBuddy on OSRS-ile mõeldud mänguklient, siis on plaan teha OSRS-ile mõeldud veebilehe liikur. Endiselt, kui te olete huvitatud, et teiega koostöös valmiks OSRS clan-veebilehe liikur, siis mina olen hetkel huvitatud seda koos mõne pundiga (näiteks teiega) seda tegema :)
Kasutaja avatar
Karli
Asutaja
Asutaja
Annetaja

aladiin99 kirjutas:OSBuddy- loomulikult tean- ometi ei asenda OSBuddy hetkel st-rs.org lehekülge? Ja sinna ma sihingi- et kui OSBuddy on OSRS-ile mõeldud mänguklient, siis on plaan teha OSRS-ile mõeldud veebilehe liikur. Endiselt, kui te olete huvitatud, et teiega koostöös valmiks OSRS clan-veebilehe liikur, siis mina olen hetkel huvitatud seda koos mõne pundiga (näiteks teiega) seda tegema :)
Mina isiklikult sooviksin näha RS clienti juurde kinnitatud IRC'u
Pilt
aladiin99
Kasutaja

Üks aiast teine aia august- kas keegi veel teemat puudutava kohta midagi öelda oskaks?
Kasutaja avatar
Karli
Asutaja
Asutaja
Annetaja

aladiin99 kirjutas:Üks aiast teine aia august- kas keegi veel teemat puudutava kohta midagi öelda oskaks?
Minu paha, mõtlesin, et hakkate uut web clientit vorpima. Mida te mõtlete sõna "liikuri" all?
Saan ma õigesti aru, et te tahate luua uut kommuuni klannidele?
Sisseehitatud IRC oleks ikka väga tähtis :D
Pilt
aladiin99
Kasutaja

:) Juba parem! Mitte uut kommuuni vaid uut veebilehe lahendust.
Pange tähele:
neti.ee ja meeldib.ee ei ole samasugused, need on erinevad lahendused mis sobivad neile kõige paremini.
rate.ee (puhaku rahus) ja delfi.ee on samuti erinevad asjad ja on tehniliselt ka erinevalt lahendatud.
Nüüd foorumid mis arutavad teemasid nagu: toit, pere, runescape jne.. on tore koht kus arutada, kuid:

Foorum on halb koht kus: hoida ülevaadet RS kasutajatest, nende clänni-sisese ranki kohta, mis on nende lemmik outfit- nende endi video nurk, pildinurk- võibolla võiks olla ka koht kus iga clänni liige saab hoida oma "GE"-d avalikult ja panna sinna mitte 6 asja vaid 600, ja kõik clänni liikmed saavad kasutada oma sisest GE-d. Foorumiga lahendada on seda raske.

Veel ideid miks foorum on "nigel" lahendus: Näen, et clänni lehel võiks olla Eraldi: sündmuste voog nagu ( Facebooki lehel on feed ) ainult et clännis on need kas sõjad mida postitab admin/mod või MOB farm eventid ja teised kommivad/attendivad e. lähevad sündmusele või ei.

Ma räägin luua veebilehekülje süsteem / liikur / engine / platform mis FITTIKS/sobiks/rahuldaks igal viisil Runescape Playeri JA Clänni vahelise suhtluse vajadusi.

:D Kas nüüd sajab mulle selga teiepoolt pakutud ideid nagu ratsahobuse-sitta või ei :D?
Kasutaja avatar
Deadly^

Kle mulle idee meeldib. Paugust kõike vajaliku sinna mõelda oleks raske tho. Pmst ettekujutus asjast jooksis teksti lugedes, aga et kõik aru saaks asjast oleks mingit prototüüpi ette vaja, nö testverisooni vmidagi :D
aladiin99
Kasutaja

Tegin siis visandeid, visand on kiire eelvaade umbkaudselt soovitud resultaadist.

Esileht ( login )
Pilt
* Üleval on suur clänni bänner.
* Punane on YT video.
* Video all roheline oleks clänni hüüdlause / video kommentaar.
* Paremal on login või register.
* All on viimati liitunud,

Pealeht ( kui oled sisse loginud ** see on poolik ** )
Pilt
* Ülemine osa VASAK on poolik ( sinna tuleks kes on sisenenud, private messaged, kasutaja seaded etc.)
* Ülemine osa PAREM on poolik ( sinna tuleks teadete filternupud a-la näita: evente, Viimati lisatud meeidat(pilt-video), kasutaja postitused )
* Vasakpool mustad kastid on reklaam.
* Kollakas keskel on Grand exchange moodul, kus saab otsida mida keegi kusagil müüb clänni siseselt ja/või on kunagi müünud.
* Paremal ääres on siis valitud filtri põhjal uuemad üleval kas: evendid, meedai või postitused.
* All on IRC chat liides.

Visandeid tuleb veel ~8. oleneb vajadusest. Aga olge teemaga kursis ja võite sarnaseid visandeid ise ka joonistada. Ma tegin nad MSPaintis.
Kasutaja avatar
Deadly^

Damn, see võib tegelt lahe olla. :D Ootan veel visandeid, cool stuff.
Suletud

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 0 külalist