Alustab tegevust uus foorumi ja in-game põhine mäng nimega "Find me". Mängu formaat on väga lihtne, nimelt iga päev vähemalt korra mingil suvalisel kellaajal tuleb foorumisse asukoht, kus ma end in-game peidan ja kes esimesena minu juurde jõuab saab endale meeldiva kingituse!
Esimene asukoht juba täna, niiet olge aktiivsed foorumis!
Esimene vihje, kus ma asun: Seal läheduses on 2 farming patchi, 4 woodcuting sümbolit ja 3 spinning wheeli sümbolit.
World: 51
Kui keegi ei ole mind 10 minuti jooksul leidnud, tuleb uus vihje, aga pot kahaneb 20% võrra. Kui keegi mind kolmanda vihje lõpuks ülesse ei leia, läheb pot järgmisesse võistlusesse!
QuitGame kirjutas: ↑12 Okt 2018, 19:02
Esimene vihje, kus ma asun: Seal läheduses on 2 farming patchi, 4 woodcuting sümbolit ja 3 spinning wheeli sümbolit.
World: 51
Kui keegi ei ole mind 10 minuti jooksul leidnud, tuleb uus vihje, aga pot kahaneb 20% võrra. Kui keegi mind kolmanda vihje lõpuks ülesse ei leia, läheb pot järgmisesse võistlusesse!
Palju õnne Remove Kebabile, kes suutis mind teise vihjega ülikiirelt ülesse leida ja teenis tänu sellele 2M RSGP! Olge foorumis aktiivsed, iial ei tea millal uus asukoht tuleb!