Sinu tutvustuse link:
posting.php?mode=post&f=3
RSN, CMB level. Pilt kasutaja statsidest:
RSN: ST Staja
CMB:66 (areneb)

Pilt TeamSpeak 3'e olemasolekust (meie serveris):

Pilt nõutud PK tabidest (20 F2P seti ja 5 P2P seti):
F2P return tab:

P2P return tab:
Mul kõik pea ühes tabis, vaadake sealt, sorri mul ei ole nii korras kui teistel pank, olen lohakas
Mis geariga sa tuleksid F2P ning P2P PK’le?:
F2P Gear:

P2P Gear:

Miks tahad liituda Löögirühmaga?:
Seda on raske sõnadesse panna, seda on väga väga raske seletada. Eriti raske on sellest veel kirjutada. Aga Löögirühm on väga lahe seltskond kellega pk-da, chillida cc-s, pidutsetud teiega ka juba korralikult. (Dubliner, Rootsi). Kindlasti tuleb veel lahedaid asju, mida koos teeme nii in-game kui ka irl.
Kuidas Sinu arvates saaksid olla kasuks meie klannile? (näiteks video- või pilditöötlusoskus, juhtimisoskus):
Olles kuulelik löögirühma liige, eventidel kohal käies. Andes kasulikke ideid ja aidates teisi liikmeid, nii küsimuste osas kui muu.
Kui tihti on sul võimalik nädalas mängida ning kas on mingeid takistusi, mis võivad muuta sind klannis ebaaktiivseks?:
Suht iga õhtu. Takistus on ainult see kui on mingid plaanid tehtud juba ära ja tõesti ei saa eventile kuidagi tulla ning noh mõistate ikka mind mehed. Päriselu eksisteerib ka meil kõigil
Kas oled kasutaja ostnud või oled ise treeninud, on sul on veel kasutajaid?:
Ikka ise grindind, pole kunagi ostnud ja pole plaanis osta kah. On küll üks kasutaja veel, võite järgi vaadata (Purustaja966), aga ei mängi sellega enam ammu juba.
Kas oled hetkel mõnes teises klannis, kui jah, siis millises?:
Ei ole, ikka ainult truu Löögirühma vend
PK tripid võivad vahel kesta mitmeid tunde, kas oled valmis lõpuni returnima?
Ja ikka, aga miks returnida, on vaja osata tankida. Siis ei pea returnima kah nii palju.
Kas oled lugenud klanni reegleid? Kui jah, siis tead mida siia kirjutada:
Pühapäev, või kas ikka on kui sa seda loed?
Pilt kolmest üritusest, millest kaks on ametlikku:
1:
Sorry kutid, pole pilte, aga hakkab nüüd neid tegema ja siin foorumis levitama neid. Teate mind ju ikka, olen kohal olnud pidevalt ja nii see ka jääb.
Lugupidamisega,
Staja

2:

3: