Video pole sünkroonis kuidagi ?
IV prepi arutelu
-
Alistamatu
- Asutaja

- RSN: Alistamatu
sekk taga vist
Retired

-
Kert
- Kasutaja

- RSN: Tey
Mind isiklikult on aidanud viddimine ja pärast selle ülevaatamine, saad ühelt warilt mitme wari kogemuse. Hea ennast analüüsida, et mis läks putsi ja mida paremini. Pean ennast küll nüüd juba kogenenud rüütliks, aga vaatan siiani kõik warid kriitilise pilguga üle, alati on midagi õppida.

-
Karl

- RSN: KA RL
Ilus tank 2. roundi alguses. Kolmanda roundi alguses legendi poolt nii bangi saamine on küll veits mage. Aga üldiselt nõustun Vaaguga, peab pidevalt harjutama. Muud moodi ei saagi heaks, nsm kbd võid ju käia aga see ei tee sinust prepi jumalat

Siis kui vaagul pikk NV olnud on

-
T6nnn
- Kasutaja
Karli videolt näha kuidas 3. round jään robedes ainukesena orbi kõrvale ilmselt bindisin/sõin ja kohe karistati ära, enne mind sai keegi onebang, mina sain onebang ja keegi kes jäi veel orbi juurde karistati ära ja sealt see 3man kaotus tuligi.
Ennetada oleks seda raske olnud, Prep reqsidel teeme seda loogilise pile värki, IV näitas eile kes need prep reqsid saama peaks
Ennetada oleks seda raske olnud, Prep reqsidel teeme seda loogilise pile värki, IV näitas eile kes need prep reqsid saama peaks
- aw panic lol
- Sõjapealik

- RSN: aw panic lol
- ST Ants
- Asutaja

- RSN: A N T S
Vabandan, et eile ei tulnud. Nädala sees katsun 9-10 ajal magama saada.
- Legend FuNny
- RSN: Legend FuNny
1.Punkt IV vastu. Early 25v25 me ei ole hpc. Me ei saa kohe singelitega alustada.Enamus liikmed pole nii kogenenud.
2. Peame alati autosetup public chat. Kõrged rangid S leiame paremini single piled üles. Timm ja LEGEND @@@@@ white: Red:
3: Kui teeme 2 team Pile siis võtame 1 team Range välja . 2 team scim välja. Attack round. Def-round sama.
Vot need punktid jäid meil minu arust prepil tegemata. Ja next prep kindlasti kasutame.
GL kirjutasin endale üles ka . Siis ma ei unusta next prepil seda kasutada. . Peaksime single pile alustama enamjaolt siis alles kui oleme 17v17-19-19. Alguses callida movement ja focus clump. Aitäh.
2. Peame alati autosetup public chat. Kõrged rangid S leiame paremini single piled üles. Timm ja LEGEND @@@@@ white: Red:
3: Kui teeme 2 team Pile siis võtame 1 team Range välja . 2 team scim välja. Attack round. Def-round sama.
Vot need punktid jäid meil minu arust prepil tegemata. Ja next prep kindlasti kasutame.
GL kirjutasin endale üles ka . Siis ma ei unusta next prepil seda kasutada. . Peaksime single pile alustama enamjaolt siis alles kui oleme 17v17-19-19. Alguses callida movement ja focus clump. Aitäh.
. Don't let your dreams just be dreams

-
Tim
- Liider

- RSN: 0fflimit
Seven kirjutas: ↑01 Veebr 2017, 14:171. Single piles toimiks, kui saaks innersil seda õppida, mitte madistada randomly lihtsalt võidu peale. Preppides ongi single piles põhiline teema.Legend FuNny kirjutas: ↑01 Veebr 2017, 13:56 1.Punkt IV vastu. Early 25v25 me ei ole hpc. Me ei saa kohe singelitega alustada.Enamus liikmed pole nii kogenenud.
2. Exilenti esc spammid toidavad, kuid tänu sellele on ka vastaste pile leidmine tunduvalt lihtsam. Eilne läks juba s.p kehvasti et paljud ei ole viimasel eriti aktiivselt Exilenti kasutanud, s.t ei kasutatud ka callers line uppi.
3. 25v25 prepis kaks pile ei toimi, vaata kaua meil läks aega et need maha võtta. Selles asemel oleks esimene kill insta olnud, teine leitud ja maas ja saaksime edasi lasta rahulikult.
1-2 pile, movement & focus clump, nõustun.
Veidi segane tekst, hopefully you'll feel me tho.
Kui vaadata IV-d, siis nemad ajasid igatahes single pilesid taga, mitte ei focusinud dmg tegemisele, see ei ole nii aind HPC-s.
Alla 30 cws, ei võeta kunagi 2 pile, never ever.
Autochat on mõttetu minuarust, ei toimi. Kasutage clientit, leiate ka callerid ja keda rünnatakse, Karli videos on näha kõike ju, kuidas kergelt leiab?

- Karli
- Asutaja

- RSN: ST Karli
1. Ma ei tea täpset arvu, aga arvan, et 25. tüübiga on single pilesid mõtekam võtta. Single piled toidavad, period. Positsioon on ka muidugi tähtis, et kõik teaksid, kuhu tankida jne.Tim^ kirjutas: ↑01 Veebr 2017, 14:25Seven kirjutas: ↑01 Veebr 2017, 14:171. Single piles toimiks, kui saaks innersil seda õppida, mitte madistada randomly lihtsalt võidu peale. Preppides ongi single piles põhiline teema.Legend FuNny kirjutas: ↑01 Veebr 2017, 13:56 1.Punkt IV vastu. Early 25v25 me ei ole hpc. Me ei saa kohe singelitega alustada.Enamus liikmed pole nii kogenenud.
2. Exilenti esc spammid toidavad, kuid tänu sellele on ka vastaste pile leidmine tunduvalt lihtsam. Eilne läks juba s.p kehvasti et paljud ei ole viimasel eriti aktiivselt Exilenti kasutanud, s.t ei kasutatud ka callers line uppi.
3. 25v25 prepis kaks pile ei toimi, vaata kaua meil läks aega et need maha võtta. Selles asemel oleks esimene kill insta olnud, teine leitud ja maas ja saaksime edasi lasta rahulikult.
1-2 pile, movement & focus clump, nõustun.
Veidi segane tekst, hopefully you'll feel me tho.
Kui vaadata IV-d, siis nemad ajasid igatahes single pilesid taga, mitte ei focusinud dmg tegemisele, see ei ole nii aind HPC-s.
Alla 30 cws, ei võeta kunagi 2 pile, never ever.
Autochat on mõttetu minuarust, ei toimi. Kasutage clientit, leiate ka callerid ja keda rünnatakse, Karli videos on näha kõike ju, kuidas kergelt leiab?
2. Spammida tasub ainult siis, kui oled scimmyga peal. Exilent esc spamm toimib hästi, ise olen bindinud selle endale hiirele. Samuti leiab exilent caller listi abil kõik piled väga hästi üles, iseasi, kas need on õigesti liikmetel seadistatud.
3. IMO võiks võtta välja parima skilli relva, 70 str tüüpidel pole mõtet 10'seid hite teha. Samuti tuleb valida kindlad isikud, kes bindivad. See vajab kõik läbirääkimist enne prepi, mitte siis, kui lähme portalist sisse.

-
nuggitsamees
- Kasutaja
- RSN: Fifik
Olgem ausad, kasutaks kõik pk ajal exilent clientit, saaks üksikud killid ka kätte.
-
Initiate
- RSN: Toomas
ehk prep reqsi ikooni nõudeks teeme Exilent cliendi, ezpznuggitsamees kirjutas: ↑01 Veebr 2017, 15:03 Olgem ausad, kasutaks kõik pk ajal exilent clientit, saaks üksikud killid ka kätte.

-
nuggitsamees
- Kasutaja
- RSN: Fifik
Minu elu tegi see client tottaalselt lihtsamaks, ennem seda oli enemy-t spotida nii pain in the ass, nüüd kui caller kliki saab kohe saab hagu anda.Gustav Abalt kirjutas: ↑01 Veebr 2017, 16:30ehk prep reqsi ikooni nõudeks teeme Exilent cliendi, ezpznuggitsamees kirjutas: ↑01 Veebr 2017, 15:03 Olgem ausad, kasutaks kõik pk ajal exilent clientit, saaks üksikud killid ka kätte.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 1 külaline