Wat? Dno, ma skautisin ainult vaenlast. Kas meie kasutasime def nerde?Deadly^ kirjutas:Aga meil...Ants kirjutas:Neil ei osalenud võitluses def vennad.
[08.12] StrikeTeam vs Prestige (Leedukad) Pkri
- ST Ants
- Asutaja

- RSN: A N T S
- Deadly^
- RSN: Gennu
Kes tegi/invites, see teabAnts kirjutas:Wat? Dno, ma skautisin ainult vaenlast. Kas meie kasutasime def nerde?Deadly^ kirjutas:Aga meil...Ants kirjutas:Neil ei osalenud võitluses def vennad.
- Karli
- Asutaja

- RSN: ST Karli
Türa, mida sa keerutad. Torro oli oma zerkuga laivis.Deadly^ kirjutas:Kes tegi/invites, see teabAnts kirjutas:Wat? Dno, ma skautisin ainult vaenlast. Kas meie kasutasime def nerde?Deadly^ kirjutas: Aga meil...

-
Madis
- Asutaja

- RSN: Mawts
Ta võttis madinast ka osa?Karli kirjutas:Türa, mida sa keerutad. Torro oli oma zerkuga laivis.Deadly^ kirjutas:Kes tegi/invites, see teabAnts kirjutas: Wat? Dno, ma skautisin ainult vaenlast. Kas meie kasutasime def nerde?

- ST Ants
- Asutaja

Kas mõlemas raundis?Karli kirjutas:Türa, mida sa keerutad. Torro oli oma zerkuga laivis.Deadly^ kirjutas:Kes tegi/invites, see teabAnts kirjutas: Wat? Dno, ma skautisin ainult vaenlast. Kas meie kasutasime def nerde?
- Karli
- Asutaja

- RSN: ST Karli
Jah. https://embed.gyazo.com/dbe55248d3e7b9b ... d69a69.pngMadis kirjutas:Ta võttis madinast ka osa?Karli kirjutas:Türa, mida sa keerutad. Torro oli oma zerkuga laivis.Deadly^ kirjutas:
Kes tegi/invites, see teab
Esimese fighti kohta ei oska öelda.

- Deadly^
- RSN: Gennu
Jah. Teine pkri.Madis kirjutas:Ta võttis madinast ka osa?Karli kirjutas:Türa, mida sa keerutad. Torro oli oma zerkuga laivis.Deadly^ kirjutas:
Kes tegi/invites, see teab
Finaticu jutu järgi oli Vaak ise tolle acciga. IDK.
- ST Ants
- Asutaja

Võit leedu poistele. 
Mille krdi pärast seda veel vaja oli? Ootan selgitust.
-
Madis
- Asutaja

- RSN: Mawts
Kahjuks pean sinuga nõustuma, MIKS oli meil main sees?Ants kirjutas:Võit leedu poistele.

Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 1 külaline