2k16 valitsuskriis

Kõik, mis pähe tuleb.
Alistamatu
Asutaja
Asutaja
RSN: Alistamatu

Postitus Postitas Alistamatu »

vaadates tervet kampaaniat, siis täiesti teisejärguline probleem. natuke vana ka juba, aga eks see tragikoomiline ole..

Eile kohtus obama trumpiga valges majas ja kampaania aeg nähtud trumpist polnud jälgegi. :D
Retired
Pilt
Pilt
Alistamatu
Asutaja
Asutaja

https://marislauri.ee/2016/11/10/puhend ... llajatele/

maksude teemal natuke infot juurde, ärge laske heidutada, et Lauri on reformis. Tegemist suhteliselt hiljuti liitunud liikmega ja väga hea majandusanalüütikuga.
Retired
Pilt
Pilt
Madis
Asutaja
Asutaja
Annetaja
RSN: Mawts

Postitus Postitas Madis »

Chillin kirjutas:https://marislauri.ee/2016/11/10/puhend ... llajatele/

maksude teemal natuke infot juurde, ärge laske heidutada, et Lauri on reformis. Tegemist suhteliselt hiljuti liitunud liikmega ja väga hea majandusanalüütikuga.
Mulle, kui suhteliselt poliitikakaugele inimesele, tundus see arikkel ikka nagu reformi taganutmisena, tõi välja uue võimuliidu kõikvõimalikke negatiivseid aspekte, ent mitte ühtegi soovitust, tundub, nagu kõik võiks jääda nii nagu oli ja elu oleks lill.
Pilt Pilt
Alistamatu
Asutaja
Asutaja

Madis kirjutas:
Chillin kirjutas:https://marislauri.ee/2016/11/10/puhend ... llajatele/

Mulle, kui suhteliselt poliitikakaugele inimesele, tundus see arikkel ikka nagu reformi taganutmisena, tõi välja uue võimuliidu kõikvõimalikke negatiivseid aspekte, ent mitte ühtegi soovitust, tundub, nagu kõik võiks jääda nii nagu oli ja elu oleks lill.

Ma ei usu, et ta Reformi taga nutab, pigem tal kindel vaatepunkt sellele, milline majanduspoliitika peaks välja nägema. Osade asjadega ma täitsa nõus nagu näiteks see, et ettevõtted peavad ise investeerima. Foorumit vaadates ka kõik tootsid mingit mulli ja konkreetsust ei olnud üldse ja selle tõi ka Lauri välja. Näiteks see, kuidas räägiti et riik peab võtma laenu ja ehitama ja möllama (aga mida ja kus? seda välja ei toodud). Põhiväide on tal see, et luua ettevõtjatele hea ettevõtluskeskkond ja nende pealt kasvatada majandust ning seda on tegelikult tehtud koguaeg, aga need pole eriti dramaatilised teemad, mis palju kajastust saaksid. Lisaks parandaks majanduskeskkonda mitmesugused reformid nt riigireformiga bürokraatia vähendamine jne. Investeerima riik peab, aga tasakaalukalt ja võibolla selle halva kommunikatsiooni pealt Reform kukkuski.
Retired
Pilt
Pilt
Don Dude
Seenior
Seenior
RSN: Don_Dude

Postitus Postitas Don Dude »

Pole savikat, pole keskerakonda sellisena nagu teame
Pilt
Pilt
Suletud