RSN, CMB level. Pilt kasutaja statsidest:
RSN: ST Ferten
CMB: 63
Pilt TeamSpeak 3'e olemasolekust (meie serveris):
Pilt nõutud PK tabidest (20 F2P seti ja 5 P2P seti): P2P set hetkel kesine, aga täidan pidevalt! F2P return tab: P2P return tab:
Mis geariga sa tuleksid F2P ning P2P PK’le?: P2P gear hetkel kesine, aga plaanin kohe questima hakata! F2P Gear: P2P Gear:
Miks tahad liituda Löögirühmaga?:
Soovin Löögirühmaga liituda sellepärast, et anda ka oma panus sellesse, et me püsiks #1 kohal. Minu meelest on Löögirühmas ainult chillid vennad, seega ka seltskond on ülilahe! Klann on väga aktiivne nagu ka mina, see mulle meeldib.
Kuidas Sinu arvates saaksid olla kasuks meie klannile? (näiteks video- või pilditöötlusoskus, juhtimisoskus):
Ei tunne, et saaksin hetkel olla otseselt millegi muuga kasulik, kui sellega, et käin PK trippidel kaasas. Video- või pilditöötlusoskused on minimaalsed. Küll aga võin näiteks rahvast kokku ajada enne trippe jms.
Kui tihti on sul võimalik nädalas mängida ning kas on mingeid takistusi, mis võivad muuta sind klannis ebaaktiivseks?:
Üldiselt olen igal õhtul kodus ning ei tohiks ette tulla päevi, kui ma ei saa käia, samas "never say never". Kui midagi on, annan alati teada.
Kas oled kasutaja ostnud või oled ise treeninud, on sul on veel kasutajaid?:
See kasutaja on minu enda treenitud. Peale selle on ka mul veel üks main "Le Ferten".
Kas oled hetkel mõnes teises klannis, kui jah, siis millises?:
Ei ole hetkel üheski teises klannis.
PK tripid võivad vahel kesta mitmeid tunde, kas oled valmis lõpuni returnima?
Alati valmis!
Kas oled lugenud klanni reegleid? Kui jah, siis tead mida siia kirjutada:
Laupäev
Pilt kolmest üritusest, millest kaks on ametlikku: 1: 2: 3:
Nüüdsest oled osa meie klannist ning sinu liitumisavaldus klanni on vastuvõetud.
- Proovi arendada enda kasutajat pidevalt
- Ole aktiivne foorumis
- Ole aktiivne meie ingame Clan Chatis "StrikeTeamCC" ning Teamspeakis
- Anna teada ka teistele meie klannist